Not known Factual Statements About Everyday watches

Wiki Article

Καλώς όρισες! Παρακαλούμε αποκάλυψέ μας άλλη μία πληροφορία για σένα

Από τα παιδικά κοσμήματα και συγκεκριμένα την κατηγορία παναγίτσες – φυλαχτά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα γνωστά σε όλους Κωνσταντινάτα. Πρόκειται για χρυσά νομίσματα που έχουν την ιδιότητα του φυλαχτού. Συνηθίζεται να φοριέται στα μωρά για την προστασία τους αλλά και για να έχουν καλοτυχία. Ένα διαχρονικό παιδικό αξεσουάρ που μένει αναλλοίωτο στα χρόνια και χαρακτηρίζει την ελληνική μας παράδοση. Κάνε ένα δώρο αξίας στο παιδί που θα μπορέσει να κρατήσει σε όλη τη διάρκεια της ζωής του αλλά και να το δώσει στα δικά του παιδιά! Τα Κωνσταντινάτα έχουν μεγάλη συναισθηματική αξία σαν κόσμημα. Αυτό συμβαίνει γιατί σχετίζονται με την χριστιανική πίστη και προσφέρονται κατά τη βάπτιση ενός βρέφους, συνοδεύοντάς το μια ζωή.

Αυτή η ελβετική εταιρεία είναι ιδιαίτερα διάσημη για το ότι κάνει ιδιαίτερα λεπτά ρολόγια, αλλά και για την κατασκευή με λεπτομέρειες από πολύτιμες πέτρες, όπως όνυχα και το μάτι της τίγρης.

Μονόπετρο Δαχτυλίδι: Παρόν σε κάθε πρόταση γάμου Είτε είστε ένα πατροπαράδοτο ζευγάρι, είτε ένα πιο μοντέρνο, ένα μονόπετρο είναι σχεδόν απίθανο να λείπει από την πρόταση γάμου. Ονειρεύεστε μία ρομαντική πρόταση γάμου, με τον άνδρα γονατισμένο μπροστά στη γυναίκα σε ένα ρομαντικό εστιατόριο; Μήπως μία πιο εναλλακτική, σε μία πιο αναπάντεχη στιγμή; Το μόνο σίγουρο θα είναι ένα μονόπετρο σίγουρα στα χέρια σας. Για το λόγο αυτό λοιπόν, το μονόπετρο έχει σήμερα τόσα πολλά είδη! Για να μπορεί να βρει ο κάθε άνδρας το αυτό που φαντάζεται για τη γυναίκα του. Ένα δαχτυλίδι που να εκφράζει το γούστο της και την αισθητική σας.

Αν θέλετε ένα ρολόι στιλάτο και καλής ποιότητας χωρίς να υποφέρει το πορτοφόλι, μη διστάσετε περισσότερο.

Εντυπωσιάστε με τις χαρακτηριστικές δημιουργίες μας, χάρη στη σχεδιαστική αρτιότητα και τεχνογνωσία επεξεργασίας των μετάλλων και των πολύτιμων Φυλαχτά κοσμήματα λίθων που μας διακατέχει.

Εδώ είναι μερικά παραδείγματα μοντέλων ρολογιών που ενσωματώνουν τις επισημάνσεις και τις τάσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω:

****Δωρεάν από όλα τα εθνικά δίκτυα. Για κλήσεις από το εξωτερικό ενδέχεται να υπάρξουν χρεώσεις.******Όλες οι τιμές συμπεριλ. ΦΠΑ.

Αναπτύσσουμε έπειτα το πλάνο της κατασκευής, που περιλαμβάνει το σχέδιο του κοσμήματος, το μέταλλο με το οποίο ταιριάζει ο λίθος, το είδος δεσίματος και τους υπόλοιπους λίθους εάν υπάρχουν. 

Κάθε υλικό είναι άκρως φιλικό για τα μικρά μας αγγελούδια! Επίσης, διακοσμητικά στοιχεία, όπως πολύτιμα πετράδια ή πολύχρωμο σμάλτο, χαρίζουν την παιχνιδιάρικη διάθεση που απαιτούν τέτοιου είδους κοσμήματα. Μοναδικά σχέδια από πανέμορφα παιδικά βραχιόλια θα αποτελέσουν το τέλειο δώρο γενεθλίων της μικρής σου κυρίας. Παιδικές ταυτότητες με ιδιαίτερα στοιχεία, θα σε κάνουν τον πιο περήφανο νονό! Δαχτυλίδια και κρεμαστές αλυσιδούλες Κρεμαστά κοσμήματα για το λαιμό, που διακοσμούνται από κάθε λογής ζωάκι ή αγαπημένη φιγούρα παιδικών ηρώων, αποτελούν ακόμη μια όμορφη πρόταση για να χαρίσεις στο λατρεμένο σου παιδάκι. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρεις και μια τεράστια ποικιλία από…

Ανθρακί Ασημί Γαλάζιο Γκρι Διαφανές Κίτρινο Καφέ Κόκκινο Λαδί Λευκό Μαύρο Μπεζ Μπλε Πορτοκαλί Πράσινο Ροζ χρυσό Τιρκουάζ Χακί Χρυσό Διάμετρος

Οι καρφίτσες είναι ένα από αυτά τα κοσμήματα που γεννήθηκαν από την ανάγκη των ανθρώπων να «δένουν» τα ενδύματά τους στους ώμους ή το στήθος τους. Σήμερα οι καρφίτσες είναι μια πολύ κομψή προσθήκη σε κάθε στυλ ντυσίματος και φοριούνται στο πέτο σακακιού ή παλτό, σε γραβάτα ή φουλάρι, σε γιακά πουκάμισου ή σε ψηλό λαιμό μπλούζας, Σκουλαρίκια κρίκοι ή ακόμα και στα μαλλιά ως κομμάτι μιας επίσημης εμφάνισης.

Μπορείτε επίσης να βρείτε υπέροχα γυναικεία αξεσουάρ που όλες οι γυναίκες λατρεύουν. Φυσικά από τη συλλογή μας δε θα μπορούσαν να λείπουν αξεσουάρ για τα παιδιά όπως οι παιδικές κορνίζες. Κάντε ένα δώρο αξίας που θα μείνει αναλλοίωτο στη μνήμη τη δική σας και των αγαπημένων σας!

Επιπλέον, οι ρολογοποιοί χρησιμοποιούν διαφορετικές υφές στα μπρασελέ και τα λουράκια, προσθέτοντας έναν προσωπικό και μοναδικό χαρακτήρα σε κάθε ρολόι.

Report this wiki page